Бісквітні пальчики | Сooking - Готувати легко!

Бісквітні пальчики

By : | 0 Comments | On : лютого 8, 2013 | Category : Випічка солодка

100_7922

Бісквітні пальчики стануть у нагоді, коли хочеться приготувати італійський десерт “Тірамісу”, але немає можливості купити печення савоярді. Зрештою, це набагато дешевше і смачніше.

Також вони смакуватимуть з варенням до вечірнього чаю.

Інгредієнти:

Інструкція:

album_pic (1)

 

1. З білків, поступово додаючи цукор, збити густу піну.

2. Додати жовтки, оцет, ванільний цукор, борошно і акуратно перемішати.

3. Наповнити тістом кондитерський мішок і витиснути на деко пальчики завтовшки 1,5 см. Посипати цукром.

4. Випікати 10 хв. при 200 градусах.

Надіслати коментар