Дієтичний крамбль | Сooking - Готувати легко!

Дієтичний крамбль

By : | 0 Comments | On : січня 24, 2013 | Category : Випічка солодка, Дієтичні страви

album_pic (61)

Слово “крамбль” (crumble) з англійської мови означає “кришитися”, “розпадатися”. Саме крихти, переважно з пісочного тіста, є невід’ємною ознакою цього десерту, батьківщина якого – Англія.

Колись крамблем називали яблучний пудинг, посипаний зверху крихтами.

Зараз крамбль – це, переважно, фрукти, запечені під крихким тістом.

СooKING пропонує приготувати дієтичний варіант крамблю, де замість калорійного тіста – вівсяні пластівці.

Інгредієнти:

Інструкція:

1. Пластівці (мелені і звичайні), подрібнені горіхи, молоко і олію змішати.

2. Розтерти руками цю суміш в крихту.

3. Фрукти нарізати шматочками, викласти у змащену форму. Посипати корицею.

4. Посипати зверху підготованими крихтами.

5. Випікати при 170 градусах протягом 20-30 хвилин – до рум’яної скоринки.

Надіслати коментар