Домашній сир з кропом | Сooking - Готувати легко!

Домашній сир з кропом

By : | 0 Comments | On : січня 12, 2013 | Category : Закуски

album_pic (41)

Сир власноруч – це легко і смачно. Спробуйте самі!

Інгредієнти:

Інструкція:

1. У каструлю вилити молоко і лимонний сік.

2. Поки молоко нагрівається, збити міксером яйця зі сметаною, додати каррі, сіль і чорний перець.

3. Вилити суміш тонкою цівкою у молоко, перемішати і залишити на середньому вогні, періодично помішуючи, щоб не підгоріло, на 20-25 хвилин.

4. Кріп дрібно нарізати і додати до суміші.

5. Коли з’явиться сироватка, вилити суміш у марлю, якою вистелити друшляк, і поставити під гніт.

4. Через дві години гніт і марлю зняти, а сир покласти в холодильник ще на годину.

 

Надіслати коментар