Фарширована морква | Сooking - Готувати легко!

Фарширована морква

By : | 0 Comments | On : лютого 18, 2013 | Category : Десерти i напої

100_8085

Корисний, смачний і яскравий десерт.

Інгредієнти:

Інструкція:

1. Великі морквини розрізати на шматки завдовжки 3 см і зварити у невеликій кількості води, додавши вершкове масло.

2. Невеликим ножем або спеціальним пристроєм видалити серцевину морквини, а в отвір покласти начинку.

3. Нафаршировану моркву змочити у суміші яйця і молока, обваляти у сухарях або у крихтах сухого білого хліба, обсмажити на олії. Поставити у духовку (200 градусів) і довести до готовності.

4. Для приготування начинки у протертий сир додати яйце, цукор, родзинки, ванільний цукор, горіхи.

5. Подавати фаршировану моркву зі сметаною або вершковим соусом.

Надіслати коментар