Кекси “Валентинки” | Сooking - Готувати легко!

Кекси “Валентинки”

By : | Коментування вимкнуто | On : лютого 3, 2013 | Category : Випічка солодка

100_4976

День святого Валентина – час для романтики і любовних послань. Здивуйте своїх коханих смачною і, без сумнівів, оригінальною “валентинкою”.

Інгредієнти:

Інструкція:

100_4981 100_4976

1. Яйця розтерти з цукром і ванільним цукром.

2. Додати м’яке масло.

3. Додати борошно з розпушувачем. Ретельно перемішати.

4. Поділити тісто на 3 частини. До однієї додати червоний барвник, до іншої – какао, до третьої не додавати нічого.

5. Частину тіста з червоним барвником викласти у форму. Випікати корж у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10-15 хв. Готовий корж остудити.

100_4939

 

6. За допомогою формочки вирізати з “червоного” коржа маленькі серця.

7. Формочки для кексів змастити олією. У половину викласти частину тіста без какао, у половину – з какао. Вдавити у тісто у кожній формочці по сердечку, зверху дати ще трохи тіста. Важливо запам’ятати або позначити, де саме розташоване серце, щоб згодом правильно розрізати кекси.

Безимени-1

 

 

8. Випікати кекси при 180 градусах 15-20 хв.

9. Готові кекси можна прикрасити вершковим сиром (наприклад, маскарпоне) або збитими вершками.

Comments are closed.