Кіш з грушами і блакитним сиром | Сooking - Готувати легко!

Кіш з грушами і блакитним сиром

By : | 0 Comments | On : січня 21, 2013 | Category : Випічка несолодка, Святковий стіл

100_4730

Поєднання груші і блакитного сиру з цвіллю вважається класичним і потішить смаком навіть найвибагливішого гурмана.

Кіш з грушами і сиром – несолодка випічка, хоч приємну солодкуватість груші Ви відчуєте. Вона у поєднанні з гострим сиром – справжнє свято смаку.

Інгредієнти:

Інструкція:

Безимени-1

 

1. Перетерти до крихт борошно і натерте на терці попередньо охолоджене в морозилці масло.

2. Додавши сіль, перець, цукор, швидко замісити м’яке тісто. При потребі, якщо тісто не з’єднується в кульку, по 1 ст.л. додати крижану воду.

3. Готове тісто покласти до холодильника на півгодини.

4. Тим часом приготувати начинку. Груші нарізати соломкою або невеликими кубиками.

5. На сковорідці розтопити масло і тушити в ньому груші 1-2 хв. Додати до груш цукор (1 ст.л. без гірки), перемішати і потушити ще хвилину. Готові груші викласти на тарілку (без соку, що утворився) і охолодити.

6. Яйця і вершки збити разом.

7. Сир подрібнити.

8. Духовку розігріти до 200 градусів.

9. Форму (22-23 см. діаметр) змастити маслом і розподілити по ній тонко тісто, роблячи невисокі бортики. Тісто добряче наколоти виделкою – і в духовку на 8-10 хв.

10. Опісля корж охолодити і викласти на нього підготовлені груші. Їх залити яєчно-вершковою заливкою, до якої додати половину сиру, а іншою половиною посипати кіш зверху.

11. Випікати 25 хв. при 200 градусах.

12. Подавати гарячим.

100_4737 100_4724

Надіслати коментар