Котлети з духовки | Сooking - Готувати легко!

Котлети з духовки

By : | 0 Comments | On : січня 19, 2013 | Category : Другі страви

album_pic.php

Готувати котлети у духовці – набагато легше, ніж на сковорідці, – менше калорій і більше вільного часу.

Інгредієнти:

Інструкція:

1. До фаршу додати  натерту на дрібній терці картоплю, порізану дрібно цибулю, розмочені у воді булочки, натертий на терці часник, сирі яйця, сіль і перець. Добре перемішати.

2. Сформувати котлети і викласти їх на деко, змащене будь-яким жиром.

3. Випікати у духовці при 200 градусах приблизно 40 хв. – щоб котлети підрум’янилися з обох боків.

4. Протягом випікання двічі перевернути котлети.

Надіслати коментар