Куряча ковбаса з сиром і перцем | Сooking - Готувати легко!

Куряча ковбаса з сиром і перцем

By : | 0 Comments | On : січня 15, 2013 | Category : Дієтичні страви, Закуски

album_pic (12)

Зараз знайти справжню, корисну і смачну ковбасу, на жаль, ой як не просто. Чому б не спробувати приготувати її власноруч?

  • Prep Time: 30 minutes
  • Cook time: 40 minutes
  • Rating: 0 stars – based on 0 review(s)

Інгредієнти:

Інструкція:

1. До філе додати сирі білки, вершки і часник – і подрібнити у блендері або кухонному комбайні. Має утворитися пюре (м’ясорубка – не підходить).

2. Додати сіль, перець, спеції за смаком і крохмал. Перемішати.

3. Перець і сир нарізати невеликими кубиками і додати до основної маси. Перемішати.

4. Фольгу або цупку харчову плівку скласти вдвічі.

5. Готову масу викласти на плівку, скрутити батоном, кінці зав’язати.

6. Покласти батон у два целофанові пакети. Перетягнути щільно ниткою у двох місцях.

7. Перекласти ковбасу у велику каструлю, залити водою і варити при середньому кипінні протягом 30-40 хв.

8. Опісля витягнути і остудити. Покласти в холодильник на 6 годин, а ще краще – на ніч.

100_8178

Надіслати коментар