“Мімоза” по-новому | Сooking - Готувати легко!

“Мімоза” по-новому

By : | 0 Comments | On : січня 25, 2013 | Category : Салати

100_8973

Мабуть, немає такої господині, яка не вміє готувати “Мімозу” – знаний, смачний і для багатьох улюблений салат. CooKING пропонує здивувати гостей і приготувати “Мімозу” по-новому.

Інгредієнти:

Інструкція:

album_pic

 

1. Картоплю та моркву відварити, натерти на великій терці.

2. Яйця зварити, білок натерти  на великій терці, жовтки – на дрібній.

3. Сардини розім’яти.

4. Цибулю нарізати дрібно, злегка скропити її олією, посолити і поперчити.

Щоб скрутити салат рулетом, знадобиться так званий бамбуковий килимок, який використовують для приготування ролів. Його простіші і дешевші аналоги можна легко знайти у магазинах з різними дрібницями.

5. Вистелити килимок харчовою плівкою і змастити олією, щоб рулет не прилип до неї.

6. На килимок викладати шарами: картоплю-моркву-білок-цибулю-сардини. Кожен наступний шар вужчий за попередній. Шари промазати майонезом.

7. Допомагаючи собі килимком, сформувати рулет.

8. Зверху рулет змастити майонезом і посипати тертим жовтком.

album_pic (2)

 

album_pic (3)

album_pic (1) album_pic (4) album_pic (1)

Надіслати коментар