Нагетси | Сooking - Готувати легко!

Нагетси

By : | 0 Comments | On : січня 25, 2013 | Category : Закуски

album_pic (77)

Нагетси, приготовані вдома, звісно, набагато смачніші і корисніші, ніж у “Макдональдсі”. І що не менш важливо, – для їх приготування треба дуже мало жиру – ці нагетси запікають у духовці, а не у фритюрі.

Інгредієнти:

Інструкція:

1. Філе порізати шматочками приблизно 3х3 см.

2. Сухарі, італійські трави, приправи, сіль і натертий на дрібній терці сир змішати разом.

3. Масло розтопити.

4. Занурити шматочки філе спочатку в масло, потім – запанірувати у сухарно-сирній суміші.

5. Духовку розігріти до 200 градусів.

6. Викласти підготовані шматочки на змащене олією деко на невеликій відстані одне від одного.

7. Запікати до зарум’янення – приблизно 20 хв.

album_pic (77)

Надіслати коментар