Оселедець принца Євгенія | Сooking - Готувати легко!

Оселедець принца Євгенія

By : | 0 Comments | On : січня 9, 2013 | Category : Салати

album_pic

«Оселедець принца Євгенія» — страва істинно королівська.

Традиційно неабияку популярність має оселедець “під шубою”. І хто б міг подумати, що один з варіантів класичного рецепту має королівське походження! Салат від сина шведського короля Оскара ІІ принца Евгенія, герцога Нерке, має вишуканий благородний смак. До того ж є чудовою альтернативою «важкій» традиційній «Шубі».

Інгредієнти:

39153_600

Інструкція:

Філе оселедця дрібно нарізати, викласти одним або двома шарами на тарілку. Яблуко натерти на великій терці, мигдаль перемолоти, але не надто дрібно. Змішати яблуко з мигдалем і викласти на оселедець. З йогурту, вершків і майонезу зробити соус і додати до нього трішки соусу чілі (заміна — трохи кетчупу або меленого червоного перцю). Полити соусом салат. Дати йому постояти 15-30 хв. І можна смакувати.

39672_600 40144_600

Надіслати коментар