Печиво “Трюфелі” | Сooking - Готувати легко!

Печиво “Трюфелі”

By : | 0 Comments | On : січня 13, 2013 | Category : Випічка солодка

album_pic (3)

“Трюфелі” – ніжне пісочне печиво у какао-”шубці”. Завдяки вареним жовткам “Трюфелі” – розсипчасті і дійсно тануть у роті.

Інгредієнти:

Інструкція:

1. Маргарин натерти на великій терці.

2. Додати борошно, розтерті жовтки, цукор і погашену оцтом соду.

3. Замісити тісто.

4. Зробити з нього невеликі кульки і надати їм форму трюфелів.

5. Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 20 хв.

6. Ще гарячі трюфелі обкачати у суміші цукру і какао.

album_pic (3)

Надіслати коментар