Пиріг з плавленими сирками | Сooking - Готувати легко!

Пиріг з плавленими сирками

By : | 0 Comments | On : січня 11, 2013 | Category : Випічка несолодка

100_4465

Впевнена, що цей простий пиріг вам засмакує. Чудово пасує як до обіду, так і для швидкого перекусу.

Інгредієнти:

Інструкція:

Безимени-1

1. Масло і борошно перетерти в крихту.

2. Додати воду, оцет, сіль і замісити гладке тісто.

3. Розділити тісто на дві частини – більшу і меншу, загорнути їх у харчову плівку і покласти у холодильник на 1 годину.

4. Тим часом приготувати начинку. Цибулю нарізати дрібно і підсмажити до золотистого кольору на маслі або олії. Охолодити.

5. Опісля додати до цибулі 2 яйця, перемішати. Плавлені сирки натерти на дрібній терці, додати до начинки (якщо сирки м’які, їх можна покласти на кілька хвилин в морозильну камеру).

6. Форму (діаметром 23 см. ) змастити маслом. Розігріти духовку до 180 градусів.

7. Більшу частину тіста розкачати, викласти в форму, зробивши бортики. Викласти начинку.

8. Меншу частину тіста розкачати, накрити нею пиріг, краї защипати. Зробити кілька проколів виделкою.

9. Пиріг можна прикрасити на свій розсуд або змастити жовтком.

10. Випікати 50 хв. – до зарум’яння.

100_4485

 

Надіслати коментар