Пиріг “Крихітка” | Сooking - Готувати легко!

Пиріг “Крихітка”

By : | 0 Comments | On : січня 28, 2013 | Category : Випічка солодка

100_9543

CooKING рекомендує приготувати яблучний пиріг “Крихітка” – з пісочного тіста-крихти, яке тане у роті.

Завдяки крихкому тісту пиріг – ніжний і повітряний.

Інгредієнти:

100_9543

Інструкція:

Склянка – 250 мл. Діаметр форми – 26 см.

1. Жовтки збити з цукром, ванільним цукром і м’яким маслом. Додати борошно і розпушувач.

2. За допомогою ножа подрібнити тісто – воно має стати крихтоподібне.

3. Яблука нарізати невеликими кусками.

4. Білки збити, поступово додаючи цукор, – щоб вийшла однорідна в’язка маса.

5. Нарізані яблука і ягоди змішати зі збитими білками.

6. Тісто поділити: 2/3 – для основи пирога і 1/3 – для верху.

7. У форму, вистелену папером для випікання, насипати одним шаром частину тіста, злегка її утрамбовуючи.

8. Викласти начинку.

9. На начинку рівномірно висипати решту тіста.

10. Випікати при 190-200 градусах протягом 30-40 хв.

11. Готовий пиріг охолодити у формі, а опісля покласти у холодильник мінімум на 2 години.

100_9549

Надіслати коментар