Американський семишаровий салат | Сooking - Готувати легко!

Американський семишаровий салат

2013-03-29
salat1
  • Servings : 4
  • Час для підготовки : 20m
  • Час готування : 20m
  • Загальний час : 40m

Американська кухня, яка виникла з міксу культур і традицій, відома своєю різноманітністю і, водночас, – калорійністю. Але якщо про батьківщину гамбургера знають усі, то про те, що, наприклад, салат “Цезар” родом із США, – одиниці.

Загалом, американські салати – це те, що однозначно варто запозичувати. Вони яскраві та смачні і, що важливо, переважно без майонезу.

До Вашої уваги типовий для американської кухні семишаровий салат. Салат пропонується викладати у прозору салатницю, щоб було видно різнокольорові шари.

Ingredients

  • салат - пучок
  • горошок консервований - 120 гр.
  • перець болгарський - 1 шт.
  • цибуля невелика - 1/2 шт.
  • батон - 2 шматочки
  • морква - 2 шт.
  • яйця - 3 шт.
  • часник - 2 зубці
  • гірчиця - 2 ч.л.
  • олія
  • оцет

Method

Step 1

Моркву дрібно натерти, видавити до неї зубчик часнику, посолити і поперчити, додати олію й оцет — 1:1 (оцет можна замінити лимонним соком) та щіпку суміші прянощів "Хмелі-сунелі".

Step 2

Яйця зварити і дрібно нарізати. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, перець - кубиками, салат порвати дрібно.

Step 3

Для сухариків: батон нарізати кубиками, підсушити на сухій сковорідці, а наприкінці видавити до сухариків зубчик часнику.

Step 4

Для заправки: олію, оцет або лимонний сік (2:1), 2 ч.л. гірчиці, сіль і перець за смаком змішати разом.

Step 5

Викладати салат шарами, скроплюючи кожен з них заправкою: салат-перець-яйця-горошок-цибуля-морква. Останнім шаром, безпосередньо перед подачею, викласти сухарики.

 

Середній бал

(5 / 5)

5 5 5
Оцінити цей рецепт

5 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • Безимени-1

    Салат “Ніжний”

  • 100_7442

    Салат “Вальдорф”

  • 100_7331

    Салат з куркою, грибами та морквою “До свята”

  • 100_7213

    Свинячі ребра, запечені у духовці

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар