Баклажани, нашпиговані салом | Сooking - Готувати легко!

Баклажани, нашпиговані салом

2013-07-02
baklazhany_salo_1
  • Час для підготовки : 20m
  • Час готування : 30m
  • Загальний час : 50m

Баклажани, нашпиговані салом – дуже смачна літня закуска.

Ingredients

  • 800 гр. баклажанів
  • 150 гр. сала
  • 50 гр. часнику
  • 80 мл. оливкової олії
  • петрушка, кріп, сіль/перець - за смаком

Method

Step 1

Баклажани вимити, уздовж кожного зробити кілька надрізів - з різних боків. У надрізи вставити шматочки сала, обкатані у перці з сіллю, і шматочки нарізаного часнику.

Step 2

Нашпиговані баклажани викласти на деко, полити олією і запікати до готовності (приблизно 30 хв.) при температурі 180 градусів.

Step 3

Готові баклажани нарізати плястерками, які прикрасити зеленню. Закуску можна подавати як холодною, так і теплою.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 2
Оцінити цей рецепт

2 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар