Бісквітні пальчики | Сooking - Готувати легко!

Бісквітні пальчики

2013-04-08
100_7922
  • Час для підготовки : 15m
  • Час готування : 10m
  • Загальний час : 25m

Бісквітні пальчики стануть у нагоді, коли хочеться приготувати італійський десерт “Тірамісу”, але немає можливості купити печення савоярді. Зрештою, це набагато дешевше і смачніше.

Також вони смакуватимуть з варенням до вечірнього чаю.

Ingredients

  • борошно – 120-150 гр.
  • яйця – 5 шт.
  • цукор – 250 гр.
  • ванільний цукор – 10 гр.
  • оцет – 1 ч.л.

Method

Step 1

З білків, поступово додаючи цукор, збити густу піну.

Step 2

Додати жовтки, оцет, ванільний цукор, борошно і акуратно перемішати.

Step 3

Наповнити тістом кондитерський мішок і витиснути на деко пальчики завтовшки 1,5 см. Посипати цукром.

Step 4

Випікати 10 хв. при 200 градусах.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 2
Оцінити цей рецепт

2 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • Queijadas

    Смаколик з Португалії “Queijadas”

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • rulet

    Медовий рулет

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар