Булочки "Найсмачніші" | Сooking - Готувати легко!

Булочки “Найсмачніші”

2013-07-30
bulochky
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Ці булочки – найсмачніші, принаймі для автора цих рядків :) . Сподіваюся, сподобаються і Вам. Вони пухкі, ніжні й ароматні. Рецепт дійсно вдалий.

Ingredients

  • 500 гр. борошна
  • 50 гр. дріжджів
  • 1 скл. молока
  • 100 гр. масла або маргарину
  • 4-5 жовтків (залежить від розміру яєць)
  • 100 гр. цукру
  • 1/2 ч.л. солі
  • пакетик ванільного цукру
  • Начинка: будь-яка на ваш смак. Тут - яблука.

Method

Step 1

До дріжджів додати тепле молоко і чайну ложечку цукру, покласти у тепле місце. Коли підніметься "шапочка", вилити суміш у борошно.

Step 2

Жовтки розтерти з цукром і ванільним цукром і також додати до борошна.

Step 3

Замісити тісто, за необхідності, можна додати ще трохи борошна. Масло розтопити і вилити у тісто, добре вимісити, щоб воно ввібрало весь жир.

Step 4

Готове тісто покласти на годину у тепле місце - нехай підходить.

Step 5

Коли тісто підійде, викласти його на дошку, посипану борошном, перемісити і розкачати. Нарізати смуги шириною 8 см, порізати їх на трикутники, на кожний покласти начинку, загорнути рогалики і скласти на змащене жиром деко. Покласти у тепле місце, щоб булочки-рогалики підійшли.

Step 6

Опісля змастити булочки білком і пекти при 210 градусах 20-30 хв.

Середній бал

(3.3 / 5)

3.3 5 7
Оцінити цей рецепт

7 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • Queijadas

    Смаколик з Португалії “Queijadas”

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • kabachky

    Кабачки на зиму

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар