Булочки “Віяла” | Сooking - Готувати легко!

Булочки “Віяла”

2013-04-23
bulochky-2
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Булочки з корицею – випічка відома. А от булочки, які мають форму віяла, – новинка. Може здатися, що приготувати їх складно, та це не так. Все геніальне – просте :) . Спробуйте обов’язково!

Ingredients

  • 3 скл. борошна
  • 1 скл. молока
  • 7 ст.л. цукру
  • 0,5 ч.л. солі
  • 2 ч.л. сухих дріжджів
  • 50 гр. вершкового масла
  • +
  • цукор і кориця для посипки - за смаком
  • олія для змащування

Method

Step 1

Дріжджі розчинити у теплому молоці. Додати цукор, борошно, сіль і розтоплене масло. Замісити тісто.

Step 2

Розкачати тісто товщиною 3 мм, вирізати кружечки, як на вареники. Змастити кожен кружечок олією.

Step 3

Цукор змішати з корицею і цією сумішшю посипати кружечки з обох боків.

Step 4

Викладати по кілька (по 5-6 шт.) кружечків один на одного - у "стовпчик". Кожен такий стовпчик - дві майбутні булочки. Розрізати стовпчик посередині на дві половини.

Step 5

Половинки викласти у змащені олією формочки для кексів. Дати їм добре підійти.

Step 6

Випікати булочки у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 12 хв.

Step 7

Поки булочки гарячі, можна посипати їх цукровою пудрою.

Середній бал

(4.6 / 5)

4.6 5 9
Оцінити цей рецепт

9 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • Queijadas

    Смаколик з Португалії “Queijadas”

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • rulet

    Медовий рулет

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар