Булочки з сиром | Сooking - Готувати легко!

Булочки з сиром

2013-03-25
album_pic (40)
  • Servings : 10
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Запашні булочки для смачного сніданку.

Ingredients

  • Тісто:
  • молоко – 200 мл.
  • борошно – 300 гр.
  • олія – 2 ст.л.
  • дріжджі сухі – 1 ч.л.
  • цукор – 1 ч.л.
  • Начинка:
  • сир тостовий плавлений – 10 шт.

Method

Step 1

До просіяного борошна додати цукор, дрібку солі, молоко, дріжджі. Замісити тісто.

Step 2

Потроху, вимішуючи, додати до тіста олію і місити ще 10 хв.

Step 3

Накрити тісто рушником і залишити у теплому місці на 45-60 хвилин.

Step 4

Робочу поверхню змастити олією, а тісто розділити на 10 шматочків.

Step 5

Кожен шматок розкачати тонко (2-3 мм), надавши йому овальну форму.

Step 6

На нижню частину палянички покласти пластинку сиру, а у верхній зробити кілька надрізів.

Step 7

Почавши з нижнього краю, згорнути паляничку нещільним рулетом, краї защипати, щоб не витік сир.

Step 8

Деко змастити жиром або вистелити папером для випічки. Булочки викласти на деко швом донизу, накрити їх серветкою і залишити ще на 15 хв.

Step 9

Випікати у розігрітій до 210 градусів духовці 15-20 хв. Перед випічкою булочки можна змастити жовтком з молоком і посипати кунжутом.

Сир потрібний, наприклад, такий:

 

Середній бал

(4 / 5)

4 5 3
Оцінити цей рецепт

3 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • kekery_syrni3

    Сирні крекери (Crackers au fromage)

  • khlib

    Хліб тостовий

  • 100_2106

    Пиріг “Рататуй” – Tourte à la ratatouille

  • haleta_ratatuj_1

    Галета “Рататуй”

  • ss

    Хліб цільнозерновий

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар