Чанахи | Сooking - Готувати легко!

Чанахи

2013-06-05
album_pic (37)
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Чанахи – це традиційна і добре відома страва грузинської кухні. На Західній Україні класичний рецепт зазнав змін, але залишився не менш смачним. CooKING радить спробувати і цей варіант.

 

Ingredients

  • свинина - 400 гр.
  • квасоля велика - 150 гр.
  • гриби білі сухі (можна замінити на 100 гр. печериць) - 50 гр.
  • морква - 1 шт.
  • цибуля - 2 шт.
  • картопля велика - 6-7 шт.
  • лавровий лист, перець горошком і мелений, сіль, часник, зелень

Method

Step 1

Квасолю відварити майже до готовності.

Step 2

М'ясо нарізати шматочками, посолити, поперчити і обсмажити у сковорідці до утворення скориночки.

Step 3

Цибулю і моркву нарізати і додати до м'яса, злегка обсмажити, долити воду до верху сковорідки і тушкувати протягом 30 хв.

Step 4

Білі гриби замочити на 20-30 хвилин у холодній воді.

Step 5

Картоплю нарізати кубиками і викласти на дно у гусятницю, а найкраще - у горщики для запікання. Зверху викласти квасолю, потім гриби і останнім - м'ясо. Залити все бульйоном, у якому тушкувалось м'ясо, додати сіль, перець, лавровий лист, накрити кришкою.

Step 6

Готувати у духовці при 180 градусах півтори години.

Step 7

За 15 хв. до готовності додати до чанахів видавлений часник і акуратно перемішати. Готові чанахи посипати зеленню.

Середній бал

(4.9 / 5)

4.9 5 9
Оцінити цей рецепт

9 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

Коментарі до рецепту

  1. posted by Юльчик on 11.06.2013

    пошла готовить)))

    • posted by Terry on 11.06.2013

      Юленька, приятного аппетита!!! :)

Надіслати коментар