Чізкейк | Сooking - Готувати легко!

Чізкейк

2013-05-19
chiz
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Цей пляцок у європейських країнах називають чізкейк, у нас він більше відомий як сирник. І я б сказав це такий полегшений варіант сирника. Не потрібно морочитись з основою, її роблять з пісочного печива. Також умовою для смачної випічки є якісний сир (творог). Не полінуйтеся сходити на базар і купити домашній. Вибирайте сухіший.  А готується він зовсім легко. Рекомендують його їсти на наступний день, так щоб ніч він провів у холодильнику. Якщо ви витримаєте то спробуйте дочекатись наступного дня. Але дійсно гарячим його не варто їсти. Можете також до сирної маси додати ягоди малини або інші. Підійдуть також родзинки та курага. Головне, щоб вам смакувало.

Ingredients

  • Пісочне печиво – 150 г
  • Вершкове масло – 75 г
  • Вершковий сир (творог) – 500 г
  • Борошно – 1,5 ст. л
  • Цукор – 150 г
  • Ваніль – 1 пакетик
  • Яйця – 2 шт
  • Сметана (вершки) – 125 мл
  • Ягоди – 300 г

Method

Step 1

Потовчіть пісочне печиво, так щоб воно повністю розкришилось. Найлегше і найшвидше це зробити за допомогою кухонного комбайна.

Step 2

Розтопіть вершкове масло і додайте його до потовченого печива. Ретельно перемішайте. Покладіть у форму (бажано діаметром 18 см). І поставте в духовку, яка розігріта до 180 градусів на 5 хв. Потім витягніть. Нехай вихолоняє.

Step 3

Змішайте сир, сметану, цукор, яйця, муку та ваніль до однорідної маси. Якщо додаєте ягоди то покладіть їх половину, тобто 150 гр, до сиркової маси і легенько перемішайте. Обережно висипте масу на основу з печива. Поставте в попередньо розігріту духовку до 180 градусів на 35-40 хв.

Step 4

Коли спечеться, нехай вихолоне. Потім поставте до холодильника на ніч, так буде легше нарізати. Перед тим як подавати до столу, прикрасьте чізкейк зверху ягодами малини. З решти зробіть ягідний сироп (перетріть ягоди через сито). І подавайте разом.

 

Люблю готувати різноманітні страви. Обожнюю страви з риби та випічку.

Середній бал

(3 / 5)

3 5 2
Оцінити цей рецепт

2 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • Queijadas

    Смаколик з Португалії “Queijadas”

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • kabachky

    Кабачки на зиму

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар