Гірчичні палянички або псевдолаваші | Сooking - Готувати легко!

Гірчичні палянички або псевдолаваші

2013-04-18
hirchychni_palyanyci-1
  • Servings : 4
  • Час для підготовки : 15m
  • Час готування : 5m
  • Загальний час : 20m

Гірчичні палянички стануть смачною альтернативою хлібу. Також у них, як у лаваш, можна загорнути м’ясну чи овочеву начинку. А готуються вони лічені хвилини.

Ingredients

  • борошно - 200 гр.
  • вода - 200 мл.
  • гірчиця - 1 ст.л. (або 1 ч.л. гірчичного порошку)
  • петрушка або інша зелень (факультативно)
  • олія - 2 ст.л.

Method

Step 1

До води додати олію і гірчицю, отриману суміш довести до кипіння.

Step 2

Борошно просіяти. Як тільки вода закипить, вилити її до борошна. За смаком додати зелень. Все разом ретельно перемішати (при потребі підсипати борошна) і залишити тісто вистигати.

Step 3

Робочу поверхню посипати борошном. Тісто поділити на невеликі шматочки. Кожен розкачати максимально тонко.

Step 4

Палянички смажити на розігрітій сухій сковороді - по 30 секунд з кожного боку.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 3
Оцінити цей рецепт

3 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

  • 100_7557

    Запечений камамбер з яблуками та журавлиною

  • 100_7497

    Рулет з оселедцем

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар