Хліб тостовий | Сooking - Готувати легко!

Хліб тостовий

2013-07-18
khlib
  • Yield : 2 буханці
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Смачний домашній хліб для тостів.

Ingredients

  • Опара:
  • 100 мл молока
  • 20 гр. дріжджів
  • 1 ч.л. цукру
  • Тісто:
  • 400 мл молока
  • 2 ч.л. солі
  • 50 гр. вершкового масла
  • 800 гр. пшеничного борошна

Method

Step 1

Для опари розкришити дріжджі у тепле молоко, додати цукор, розмішати і залишити у теплому місці на 15 хв. В опару, що підійшла, додати решту молока, розтоплене масло, сіль, просіяне борошно. Замісити еластичне тісто, накрити і залишити на 1 годину у теплому місці.

Step 2

Коли тісто підросте, ще раз трохи помісити його, розділити на 2 частини і розкласти у форми, змазані олією. Розрівняти тісто, накрити і залишити ще на 45 хв. Опісля зробити гострим ножем розріз посередині кожного буханця глибиною приблизно 0,5 см.

Step 3

Випікати 30-35 хв. на 200 градусах. Потім хліб вийняти з форми і залишити його у вимкненій духовці ще на 10 хв. Після цього витягнути з духовки і залишити остигати на решітці.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 1
Оцінити цей рецепт

1 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар