“Гнізда” з перцем, запечені у рукаві | Сooking - Готувати легко!

“Гнізда” з перцем, запечені у рукаві

2013-04-08
album_pic (11)
  • Servings : 4-6
  • Час для підготовки : 15m
  • Час готування : 45m
  • Загальний час : 60m

“Гнізда” з перцем – котлети, для приготування яких не потрібно багато часу і зусиль, а ще, що важливо, жиру для обсмажування. Адже ці “гнізда” готуються у рукаві. Завдяки цьому вони соковиті і смачні.

Ingredients

  • фарш мішаний – 600 гр.
  • перець болгарський - 1 шт.
  • сіль, перець, приправи – за смаком

Method

Step 1

Перець нарізати кубиками.

Step 2

До фаршу додати сіль, перець, приправи за смаком і сформувати котлети.

Step 3

У кожній котлеті зробити заглибину, яку заповнити нарізаним перцем.

Step 4

Покласти котлети у рукав для запікання.

Step 5

Готувати при 190 градусах 40-45 хвилин – до зарум’янення.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 2
Оцінити цей рецепт

2 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • 100_7456

    Стейки тунця у соєво-медовому маринаді

  • ryba_v_tisti4

    Рибне філе у листковому тісті

  • totilla

    Іспанський картопляний омлет – тортилья

  • 100_7213

    Свинячі ребра, запечені у духовці

  • kashtany

    “Каштани”

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар