Грушевий пиріг з шоколадом | Сooking - Готувати легко!

Грушевий пиріг з шоколадом

2013-03-30
album_pic
  • Yield : 1 пиріг
  • Servings : 10
  • Час для підготовки : 15m
  • Час готування : 50m
  • Загальний час : 1:5 h

Смачнезний пиріг! Поєднання шоколаду і груш – просто неймовірне.
Готується цей смаколик дуже швидко – і ось Ви вже насолоджуєтеся шматочком ароматного пирога.

Ingredients

  • 2-3 середні груші
  • 200 гр. борошна
  • 150 гр. цукру
  • 80 гр. вершкового масла
  • 2 яйця
  • 120 гр. чорного шоколаду
  • 120 мл молока
  • 1,5 ч.л. розпушувача

Method

Step 1

Розм'якшене масло розтерти з цукром, додати жовтки, просіяне борошно, розпушувач і молоко. Перемішати ретельно, щоб вийшла однорідна маса. Окремо збити білки до густої піни. Збиті білки акуратно додати до основної маси.

Step 2

Тісто розділити на дві частини і в одну додати тертий шоколад.

Step 3

У форму викласти тісто з шоколадом, розрівняти. На тісто викласти груші (якщо несолодкі, то їх можна посипати цукром). На груші викласти біле тісто. Верх пирога можна прикрасити грушами.

Step 4

Випікати пиріг при 180 градусах протягом 40-50 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою.

Середній бал

(4.4 / 5)

4.4 5 11
Оцінити цей рецепт

11 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • Queijadas

    Смаколик з Португалії “Queijadas”

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • rulet

    Медовий рулет

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар