Грибні кульки з сиром | Сooking - Готувати легко!

Грибні кульки з сиром

2013-04-10
1
  • Servings : 10
  • Час для підготовки : 20m
  • Час готування : 10m
  • Загальний час : 40m

Дуже проста у приготуванні і смачнюча закуска до святкового столу. Поєднання запечених грибів, сирного крему і ароматної нотки коньяку – неперевершене!

Ingredients

  • шампіньйони - 20 шт.
  • сир твердий - 100 гр.
  • молоко - 1 ч.л.
  • коньяк - 1 ч.л.
  • лимонний сік - 1 ч.л.
  • масло вершкове – 10 гр.
  • борошно - 1 ст.л.
  • горіхи подрібнені, кунжут або зелень - за смаком

Method

Step 1

З шампіньйонів вирізати ніжку. Шапочки змастити олією і запікати у розігрітій до 200 градусів духовці 10 хв.

Step 2

Для начинки сир, масло, молоко, борошно і лимонний сік змішати. Цю суміш прогріти, помішуючи, на маленькому вогні, - до утворення однорідної маси. Тоді влити коньяк, перемішати.

Step 3

На половину шапочок шампіньйонів викласти начинку, накрити рештою шапочок.

Step 4

Готові кульки обсипати горіхами, кунжутом або зеленню.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 2
Оцінити цей рецепт

2 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

  • nugat_1

    Нугати

  • Безимени-1

    Салат “Ніжний”

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар