Ікра кабачкова гостра | Сooking - Готувати легко!

Ікра кабачкова гостра

2014-07-16
kabachky_gostri_1
  • Yield : 8 півлітрових банок
  • Час для підготовки : 30m
  • Час готування : 3:0 h
  • Загальний час : 27:30 h

Щоб сезон кабачків не закінчувався ніколи, консервуймо їх в банки! ;)
І матимемо літню смакоту взимку.

Ingredients

  • 5 л. змелених на м’ясорубці кабачків
  • 0,5 л. томатного соусу
  • 200 гр. цукру
  • 3 ст.л. солі
  • 200 мл. оцту
  • 0,5 л. олії
  • 0,5 скл. часнику
  • 1 ч.л. паприки

Method

Step 1

Всі складники (крім часнику і паприки) з’єднати і варити 2,5 години на середньому вогні, помішуючи.

Step 2

Додати часник і 1 ч.л. паприки, варити ще півгодини.

Step 3

Розкласти у стерилізовані банки і стерилізувати 1 годину.

Step 4

Опісля банки закрутити, перевернути і тепло закутати.

 

 

 

 

 

 

 

Середній бал

(3 / 5)

3 5 2
Оцінити цей рецепт

2 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • nugat_1

    Нугати

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар