Імбирна коврижка | Сooking - Готувати легко!

Імбирна коврижка

2013-07-10
kovrygka
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Дуже смачна і корисна імбирна коврижка «народилася» в Шотландії. Може стати чудовою альтернативою перекусу з чаєм на роботі. Досить добре зберігається.

Ingredients

  • Борошно – 175 г
  • Вівсяна мука – 50 г
  • Сода – 1,5 ч.л
  • Мелений імбир – 1 ст.л
  • Цукор (світло-коричневий) – 75 г
  • Мед або патока 100 г
  • Вершкове масло – 75 г
  • Яйце (розмішайте) – 1 шт
  • Молоко – 150 мл
  • Родзинки – 125 г

Method

Step 1

В мисці змішайте обидва види борошна, соду та імбир.

Step 2

Розтопіть вершкове масло з цукром і медом у великому сотейнику. Зніміть з вогню і додайте яце та молоко, добре вимішайте. Додайте сухі інгредієнти, розмішайте до однорідності в кінці додайте родзинки.

Step 3

Поставте на деко форму, вилийте в неї тісто. Випікайте годину при температурі 170 градусів. Коли допечеться залишайте коврижку у формі доки не вистигне. Перед подачею наріжте шматками.

Step 4

Ще одна порада випікайте коврижку у квадратній формі, тоді у вас вийдуть рівні квадратики коли будете розрізати.

Step 5

Можна також замінити родзинки консервованим імбиром, але це для палких шанувальників пікантного смаку.

Step 6

Подавати можна з вершковим кремом та фруктами, гарно пасує до нектаринів.

 

Люблю готувати різноманітні страви. Обожнюю страви з риби та випічку.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 1
Оцінити цей рецепт

1 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • Queijadas

    Смаколик з Португалії “Queijadas”

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • rulet

    Медовий рулет

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар