Кабачки на зиму | Сooking - Готувати легко!

Кабачки на зиму

2014-08-01
kabachky
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Підвищення цін оминуло, мабуть, тільки кабачки :) Кілограм – 2 грн!  Уже і тушили, і варили, і смажили… а тепер – консервуймо на зиму.

З вказаних складників  отримуємо 4 літрові банки смачних кабачків.

Ingredients

  • 3 кг. молодих кабачків
  • 180 мл оцту
  • 200 гр. цукру
  • 200 мл олії
  • 2 ст. л. солі
  • пучок кропу
  • 150 гр. давленого часнику

Method

Step 1

Кабачки нарізати кружечками півсантиметра завтовшки

Step 2

Змішати кабачки з рештою складників і дати постояти 3 години.

Step 3

Накласти масу у стерилізовані банки і стерилізувати 30 хв.

Step 4

Банки закрутити, перевернути, тепло закутати.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 1
Оцінити цей рецепт

1 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

  • nugat_1

    Нугати

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар