Капрезе | Сooking - Готувати легко!

Капрезе

2013-06-20
kapreze
  • Servings : 2-3 порції
  • Час для підготовки : 5m
  • Час готування : 5m
  • Загальний час : 10m

Капрезе – традиційна страва італійської кухні – закуска з помідорів, сиру моцарела і базиліку. Відтак ця страва поєднує в собі три кольори – червоний, білий і зелений, а саме вони складають державний прапор Італії.

Капрезе стало справжнім символом Італії. Та, щоб приготувати цю закуску власноруч, не треба їхати так далеко – всі продукти доступні, а приготування вимагає кількох хвилин.

Ingredients

  • помідор середній - 1 шт.
  • моцарела - 125-150 гр. (1 кулька)
  • свіжий базилік
  • оливкова олія
  • бальзамічний оцет
  • сіль

Method

Step 1

Помідори і моцарелу нарізати тонкими плястерками.

Step 2

На тарілку почергово викласти помідори і моцарелу.

Step 3

Оливкову олію змішати з бальзамічним оцтом (2:1), додати сіль за смаком.

Step 4

Частину базиліку порізати дрібно і додати до заправки.

Step 5

Полити заправкою помідори і моцарелу. Зверху викласти листочки базиліку.

Середній бал

(3.6 / 5)

3.6 5 5
Оцінити цей рецепт

5 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

  • Безимени-1

    Салат “Ніжний”

  • 100_7557

    Запечений камамбер з яблуками та журавлиною

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар