Капустяний рулет з печінкою | Сooking - Готувати легко!

Капустяний рулет з печінкою

2013-04-24
kapustyanyj_rulet_1
  • Yield : 1 рулет
  • Servings : 4-6
  • Час для підготовки : 40m
  • Час готування : 45m
  • Загальний час : 1:25 h

Капустяний рулет з печінкою – ситна, оригінальна і бюджетна страва. Ним можна вдало урізноманітнити обідній стіл.

Ingredients

  • невелика головка капусти
  • 600 гр. картоплі
  • 2 яйця
  • цибулина
  • 300 гр. печінки
  • 2 ст.л. сухарів
  • 1 ст.л. молока
  • зелень петрушки

Method

Step 1

Відварити головку капусти (вирізавши з неї качан) до напівготовності у підсоленій воді. Зварену капусту розібрати на окремі листки, потовщені частини листя вирізати.

Step 2

Картоплю зварити і зробити з неї пюре. Додати сире яйце і ретельно перемішати.

Step 3

Печінку обсмажити на олії і перемолоти у м'ясорубці.

Step 4

Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити на олії.

Step 5

Капустяне листя викласти на стіл або на зручну для скручування рулету поверхню (килимок для суші, харчова плівка, рушник) внапусток, зверху на листя викласти картопляне пюре, на нього тонкою смугою викласти смажену печінку і цибулю, посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки.

Step 6

Акуратно сформувати рулет, змастити його збитим яйцем з молоком, посипати панірувальними сухарями.

Step 7

Перекласти рулет на деко і запекти до готовності у духовці (приблизно 40-45 хв) при 200 градусах. Подавати зі сметаною.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 2
Оцінити цей рецепт

2 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • 100_7456

    Стейки тунця у соєво-медовому маринаді

  • ryba_v_tisti4

    Рибне філе у листковому тісті

  • totilla

    Іспанський картопляний омлет – тортилья

  • 100_7213

    Свинячі ребра, запечені у духовці

  • kashtany

    “Каштани”

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар