Картопля по-угорськи | Сooking - Готувати легко!

Картопля по-угорськи

2013-03-19
album_pic (7)
  • Servings : 5
  • Час для підготовки : 20m
  • Час готування : 40m
  • Загальний час : 60m

Ingredients

  • картопля – 10 шт.
  • цибуля – 3 шт.
  • томатна паста – 3 ст.л.
  • перець червоний мелений – 1/4 ч.л.
  • олія – 4-5 ст.л.
  • бульйон – 200 мл

Method

Step 1

Цибулю порізати дрібно і обсмажити на олії.

Step 2

Картоплю почистити, нарізати скибками.

Step 3

Додати до картоплі червоний перець, цибулю, томатну пасту, посолити. Перемішати.

Step 4

Викласти у форму для запікання. Залити бульйоном (або водою), щоб покрив дно форми.

Step 5

Тушкувати в духовці до готовності – приблизно 40 хв. при 200 градусах.

Середній бал

(0.8 / 5)

0.8 5 6
Оцінити цей рецепт

6 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • 100_7456

    Стейки тунця у соєво-медовому маринаді

  • ryba_v_tisti4

    Рибне філе у листковому тісті

  • totilla

    Іспанський картопляний омлет – тортилья

  • 100_7213

    Свинячі ребра, запечені у духовці

  • kashtany

    “Каштани”

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар