Картопля зі скоринкою | Сooking - Готувати легко!

Картопля зі скоринкою

2013-03-21
album_pic (69)
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Смачна смажена картопелька з хрумкою скоринкою.

Ingredients

  • картопля – 1 кг.
  • крохмал картопляний – 150 гр.
  • спеції (перець, сушені трави тощо) – за смаком
  • сіль – дрібка
  • олія

Method

Step 1

Картоплю помити, почистити і обсушити паперовим рушником.

Step 2

Кожну картоплину розрізати на 4 частини.

Step 3

Крохмал, сіль, спеції змішати.

Step 4

Обваляти кожен шматочок картоплі у крохмалі зі спеціями.

Step 5

Смажити на розжареній сковороді без кришки, перевертаючи час від часу, до готовності – золотистої скоринки.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 1
Оцінити цей рецепт

1 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • 100_7456

    Стейки тунця у соєво-медовому маринаді

  • ryba_v_tisti4

    Рибне філе у листковому тісті

  • totilla

    Іспанський картопляний омлет – тортилья

  • 100_7213

    Свинячі ребра, запечені у духовці

  • kashtany

    “Каштани”

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар