“Каштани” | Сooking - Готувати легко!

“Каштани”

2013-08-07
kashtany
  • Yield : 4 "каштани"
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

“Каштани” – пікантна закуска до святкового столу. Чудово смакують і гарячими, і холодними.  Страва легка у приготуванні і оригінальна. Завдяки тривалому маринуванню у соєвому соусі куряче м’ясо стає ніжним і м’яким, а в поєднанні з курагою відмінно смакує.

Ingredients

  • невелике куряче філе або стегно
  • курага - 8 шт.
  • соєвий соус - 100 мл
  • 1 яйце
  • сухарі панірувальні

Method

Step 1

Куряче філе відбити, як на відбивні і розрізати на 4 частини.

Step 2

На кожну частину покласти по 2 шт. кураги, скрутити, сформувавши кульку, і закріпити зубочистками.

Step 3

Готові кульки покласти у глибоку миску, залити доверху соєвим соусом і покласти у холодильник на 15-20 годин. Оскільки соус солоний, м'ясо попередньо не солити.

Step 4

Замариновані "каштани" (зубочистки витягнути) обваляти у сухарях і у злегка збитому яйці. Смажити на олії до золотистого кольору, а потім запекти "каштани" у духовці - 15 хв. при 200 градусах.

 

Середній бал

(5 / 5)

5 5 1
Оцінити цей рецепт

1 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

  • nugat_1

    Нугати

  • Безимени-1

    Салат “Ніжний”

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар