“Каштани”
2013-08-07- Страва: Друга страва, Закуска
- Рівень складності: Легко
- Yield : 4 "каштани"
- Час для підготовки : 0m
- Час готування : 0m
- Загальний час : 0m
“Каштани” – пікантна закуска до святкового столу. Чудово смакують і гарячими, і холодними. Страва легка у приготуванні і оригінальна. Завдяки тривалому маринуванню у соєвому соусі куряче м’ясо стає ніжним і м’яким, а в поєднанні з курагою відмінно смакує.
Ingredients
- невелике куряче філе або стегно
- курага - 8 шт.
- соєвий соус - 100 мл
- 1 яйце
- сухарі панірувальні
Method
Step 1
Куряче філе відбити, як на відбивні і розрізати на 4 частини.
Step 2
На кожну частину покласти по 2 шт. кураги, скрутити, сформувавши кульку, і закріпити зубочистками.
Step 3
Готові кульки покласти у глибоку миску, залити доверху соєвим соусом і покласти у холодильник на 15-20 годин. Оскільки соус солоний, м'ясо попередньо не солити.
Step 4
Замариновані "каштани" (зубочистки витягнути) обваляти у сухарях і у злегка збитому яйці. Смажити на олії до золотистого кольору, а потім запекти "каштани" у духовці - 15 хв. при 200 градусах.
Середній бал
(5 / 5)
1 людей оцінили цей рецепт