Кавовий кисіль | Сooking - Готувати легко!

Кавовий кисіль

2013-06-07
kavovyj_kysil-1
  • Servings : 2
  • Час для підготовки : 10m
  • Час готування : 10m
  • Загальний час : 20m

Кавовий кисіль – оригінальний напій, що тонізує вранці й урізноманітнює сніданки.

Ingredients

  • 250 мл молока
  • 25 гр. цукру
  • ванілін
  • 250 мл. звареної кави
  • 1 ст. л. крохмалю

 

Method

Step 1

Молоко закип'ятити з цукром і ваніліном, влити у нього попередньо зварену каву, додати розчинений в 1 ст. л. холодного молока крохмаль, і постійно помішуючи, довести до кипіння на повільному вогні.

Step 2

Розлити у чашечки, зверху посипати цукром, щоб не утворювалася кірка, і охолодити.

Step 3

Кисіль можна посипати корицею і подавати з морозивом.

Середній бал

(4.3 / 5)

4.3 5 3
Оцінити цей рецепт

3 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар