Котлети з духовки | Сooking - Готувати легко!

Котлети з духовки

2013-03-19
album_pic (68)
  • Час для підготовки : 20m
  • Час готування : 40m
  • Загальний час : 60m

Готувати котлети у духовці – набагато легше, ніж на сковорідці, – менше калорій і більше вільного часу.

Ingredients

  • фарш мішаний – 1 кг.
  • цибуля велика – 2 шт.
  • картопля невелика – 3 шт.
  • яйця – 2 шт.
  • булочки (або білий хліб) – 2 шт.
  • часник – 2 зубці
  • сіль, перець - за смаком

Method

Step 1

До фаршу додати натерту на дрібній терці картоплю, порізану дрібно цибулю, розмочені у воді булочки, натертий на терці часник, сирі яйця, сіль і перець. Добре перемішати.

Step 2

Сформувати котлети і викласти їх на деко, змащене будь-яким жиром.

Step 3

Випікати у духовці при 200 градусах приблизно 40 хв., – щоб котлети підрум’янилися з обох боків.

Step 4

Протягом випікання двічі перевернути котлети.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 1
Оцінити цей рецепт

1 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • 100_7456

    Стейки тунця у соєво-медовому маринаді

  • ryba_v_tisti4

    Рибне філе у листковому тісті

  • totilla

    Іспанський картопляний омлет – тортилья

  • 100_7213

    Свинячі ребра, запечені у духовці

  • kashtany

    “Каштани”

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар