Крученики | Сooking - Готувати легко!

Крученики

2013-04-05
album_pic.php
  • Servings : 20
  • Час для підготовки : 30m
  • Час готування : 40m
  • Загальний час : 1:10 h

Крученики – традиційна страва української кухні – тонкі шматочки м’яса, скручені у рулет з різними начинками.

Про крученики, рецепт яких пропонує CooKING, можна сказати “М’яса багато не буває” :) .

Ingredients

  • свинина - 700-800 гр.
  • фарш - 300 гр.
  • цибуля - 2 шт.
  • морква - 1 шт.
  • сметана - 2-3 ст.л.

Method

Step 1

Свинину нарізати шматочками і відбити, як на відбивні, - максимально тонко. Посолити і поперчити кожен шматочок.

Step 2

Фарш посолити, поперчити і додати дрібно нарізану цибулину.

Step 3

На кожен відбитий шматок м'яса покласти трохи фаршу, скрутити трубочкою і перев'язати ниткою або проткнути зубочисткою. Обсмажити в олії з обох сторін.

Step 4

Духовку розігріти до 200 градусів. Скласти обсмажені крученики у посуд для запікання і залити підсоленою водою, щоб вона покрила м'ясо. Накрити кришкою. Запікати 40 хв.

Step 5

Поки крученики запікаються, на сковорідці підсмажити дрібно нарізану цибулину і натерту моркву. Додати до кручеників. За 10 хв. до готовності додати туди ж 2-3 ст.л. сметани.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 3
Оцінити цей рецепт

3 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар