Куряча ковбаса з сиром і перцем | Сooking - Готувати легко!

Куряча ковбаса з сиром і перцем

2013-03-19
album_pic (12)
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Зараз знайти справжню, корисну і смачну ковбасу, на жаль, ой як не просто. Чому б не спробувати приготувати її власноруч?

Ingredients

  • філе куряче – 500 гр.
  • білки – 2 шт.
  • крохмал – 2 ст.л.
  • вершки (10-20%) – 250 мл.
  • часник – 2 зубці
  • перець болгарський невеликий – 1 шт.
  • сир твердий – 100 гр.
  • спеції за смаком

Method

Step 1

До філе додати сирі білки, вершки і часник – і подрібнити у блендері або кухонному комбайні. Має утворитися пюре (м’ясорубка – не підходить).

Step 2

Додати сіль, перець, спеції за смаком і крохмал. Перемішати.

Step 3

Перець і сир нарізати невеликими кубиками і додати до основної маси. Перемішати.

Step 4

Фольгу або цупку харчову плівку скласти вдвічі.

Step 5

Готову масу викласти на плівку, скрутити батоном, кінці зав’язати.

Step 6

Покласти батон у два целофанові пакети. Перетягнути щільно ниткою у двох місцях.

Step 7

Перекласти ковбасу у велику каструлю, залити водою і варити при середньому кипінні протягом 30-40 хв.

Step 8

Опісля витягнути і остудити. Покласти в холодильник на 6 годин, а ще краще – на ніч.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 3
Оцінити цей рецепт

3 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

  • 100_7557

    Запечений камамбер з яблуками та журавлиною

  • 100_7497

    Рулет з оселедцем

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар