Курячі ніжки в мішечках | Сooking - Готувати легко!

Курячі ніжки в мішечках

2013-02-27
1101112131423456789
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Курячі ніжки в мішечках з листкового тіста до святкового столу

Ingredients

  • Листкове тісто (або дріжджове) - 500 гр
  • Курячі ніжки - 600 гр (6-9 шт)
  • Гриби (свіжі або морожені) - 300 гр
  • Картопля - 700 гр
  • Цибуля - 150 гр
  • Молоко - 50 мл.
  • Вершкове масло - 30 гр
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Олія

Method

Step 1

Картоплю почистити та відварити.

Step 2

Гриби почистити, дрібно порізати.

Step 3

Цибулю теж подрібнити.

Step 4

Підсмажити цибулю на олії.

Step 5

Додати гриби, смажити допоки не випарується рідина (біля 15 хвилин).

Step 6

Курячі ніжки посолити, поперчити та підсмажити на олії (приблизно 25-30 хв). Вистудити.

Step 7

В картоплю додати вершкове масло, потовкти. Додати молоко, посолити за смаком, вимішати.

Step 8

З’єднати картопляне пюре і гриби. Вистудити.

Step 9

Тісто розкачати товщиною приблизно три мм, вирізати прямокутник, обрізки зберегти. Нарізати квадрати 15х15 см. З обрізаного тіста зліпити маленький "пляцок", покласти в середину квадрата (це для того, щоби дно мішечка не рвалось).

Step 10

В серединку покласти 2-3 ст.л. начинки. На начинку поставити ніжку.

Step 11

Краї тіста зібрати и з’вязати ниткою (зтягувати не сильно). Кісточки можна обкрутити фольгою, щоби вони не перепіклися. Вистелити бритванок папером для випічки або змастити олією. Викласти мішечки, поставити в розігріту до 180° духовку. Випікати до золотистого кольору (приблизно 15-20 хвилин).

Step 12

З готових мішечків зняти нитку.

Step 13

Із залишків тіста можна зробити печеньки с будь-яким вареням.

Тип рецепту:
Середній бал

(5 / 5)

5 5 1
Оцінити цей рецепт

1 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • 100_7456

    Стейки тунця у соєво-медовому маринаді

  • ryba_v_tisti4

    Рибне філе у листковому тісті

  • totilla

    Іспанський картопляний омлет – тортилья

  • 100_7213

    Свинячі ребра, запечені у духовці

  • kashtany

    “Каштани”

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар