“Ледача” курочка | Сooking - Готувати легко!

“Ледача” курочка

2013-03-04
album_pic.чяphp
  • Servings : 4
  • Час для підготовки : 15m
  • Час готування : 45m
  • Загальний час : 60m

Готувати “ледачу” курочку, як можна здогадатися з назви, дуже легко – всього-на-всього скласти всі складники у каструлю і почекати 45 хв. Найважче – саме чекати :) .

До того ж готується страва з мінімуму продуктів, які обов’язково знайдуться у кожної господині.

Рецепт стане знахідкою для тих, хто не любить витрачати на приготування їжі багато зусиль.

Ingredients

  • куряче м'ясо (філе, грудка, стегна тощо) - 600 гр.
  • цибуля велика - 2 шт.
  • часник - 3 зубці
  • зелень
  • сіль, перець, інші спеції - до смаку
  • Факультативно:
  • яблука
  • помідори
  • перець болгарський
  • родзинки

Method

Step 1

Цибулю порізати півкільцями або кубиками, часник подрібнити. Перекласти у каструлю з товстим дном або гусятницю. Ви можете доповнити складники, які є базовими. Можна також подрібнити помідори, яблука, болгарський перець і викласти їх на цибулю. Пасують сюди і родзинки. Ці інгредієнти не є обов'язковими, але пікантого смаку м'ясу додадуть.

Step 2

На цибулю викласти шматочки курки, натерті сіллю, перцем та спеціями. Посипати подрібненою зеленню.

Step 3

Закрити каструлю щільно кришкою і поставити на плиту. Готувати на мінімальному вогні 40-45 хв.

Step 4

Готовий соус можна перетерти у блендері.

album_pic.php

Середній бал

(5 / 5)

5 5 4
Оцінити цей рецепт

4 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • 100_7456

    Стейки тунця у соєво-медовому маринаді

  • ryba_v_tisti4

    Рибне філе у листковому тісті

  • totilla

    Іспанський картопляний омлет – тортилья

  • 100_7213

    Свинячі ребра, запечені у духовці

  • kashtany

    “Каштани”

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар