Медівник “Різдвяний” | Сooking - Готувати легко!

Медівник “Різдвяний”

2013-02-26
album_pic.php_12
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Дууууже смачний медівник! Коржі залишаються м’якими навіть протягом двох тижнів, відтак можна з 6 коржів зробити торт одразу, а з решти – за якийсь час.

Ingredients

  • масло вершкове - 100 гр.
  • яйця - 4 шт.
  • мед - 2 ст. л.
  • цукор - 1 скл.
  • борошно - 2-3 скл.
  • сода - 2 ч. л.
  • Крем:
  • сметана - 700 гр.
  • цукор - 1,5 скл.
  • чорнослив - за смаком
  • курага - за смаком

Method

Step 1

Тісто: Масло, яйця, мед та цукор змішати і поставити на водяну баню на 7 хв., помішувати. Зняти з плити і додати 2-3 склянки муки (тісто має бути гладке, трохи липке. При потребі - підсипати борошна) і 2 ч. ложечки соди, погашені оцтом. Ретельно перемішати. З цих складників виходить 12 коржів. Пекти 2 хв. при 190 градусах.

Step 2

Крем: Сметану збити з цукром. Додати запарені і порізані чорнослив і курагу.

album_pic (1)

album_pic (4)

album_pic (2)

album_pic (3)

album_pic

 

Середній бал

(4.3 / 5)

4.3 5 6
Оцінити цей рецепт

6 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • Queijadas

    Смаколик з Португалії “Queijadas”

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • kabachky

    Кабачки на зиму

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар