Медовий рулет | Сooking - Готувати легко!

Медовий рулет

2013-10-08
rulet
  • Yield : 1 рулет
  • Час для підготовки : 10m
  • Час готування : 15m
  • Загальний час : 25m

Цей рецепт став для мене справжньою знахідкою. Впевнена, що він знадобиться та сподобається й вам. Всього через 25 хв. ароматний медовий рулет готовий. Можна змастити його улюбленим кремом або повидлом, а також вкрити помадкою.

Ingredients

  • 4 яйця
  • 2/3 склянки цукру
  • 2 ст.л. меду
  • 1 скл. борошна
  • 1 ч.л. соди (без верху), погашеної оцтом або 2 ч.л. розпушувача

Method

Step 1

Збити яйця з цукром, не припиняючи збивати, додати мед, борошно і соду. Весь процес збивання займе не більше 5 хв.

Step 2

Рецепт - на велике деко. Застелити його папером для випічки, вилити тісто, розрівняти.

Step 3

Покласти деко у холодну духовку і аж тоді включити - температура 200 градусів. Випікати рулет 15 хв.

Step 4

Готовий корж разом з папером скрутити у рулет і охолодити. Потім змастити кремом або повидлом.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 4
Оцінити цей рецепт

4 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • Без имени-1

    Польський яблучний пиріг

  • pyrih_abrykosy

    Тарт з абрикосами та розмарином

  • pyrih_yabluchnyj_1

    Цвєтаєвський яблучний пиріг

  • lasoshchi1

    Східні ласощі

  • bulochky

    Булочки “Найсмачніші”

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар