Мільфей з авокадо і буряка | Сooking - Готувати легко!

Мільфей з авокадо і буряка

2013-04-17
milfej-2
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Термін “мільфей” вживають, як правило, на позначення солодких виробів з листкового тіста. Але також мільфеями називають багатошарові страви, наприклад, “пірамідки” з авокадо та буряка.
Поєднання компонентів цієї страви цікаве, але й дуже просте. Після ефектної подачі “пірамідки” її можна, так би мовити, розібрати, буряк нарізати кубиками і перемішати, як звичайний салат.

Ingredients

  • авокадо - 1 шт.
  • буряк - 1 шт.
  • цибуля - 1 шт.
  • помідор - 1 шт.
  • огірок квашений - 1 шт.
  • сік лимону
  • олія
  • сіль, перець
  • гірчиця

Method

Step 1

Буряк відварити, нарізати тонкими скибками однакової форми та розміру.

Step 2

Авокадо перемолоти або подрібнити, додавши по столовій ложці олії та лимонного соку, поперчити і посолити до смаку.

Step 3

Цибулю дрібно нарізати, додати до авокадо.

Step 4

Помідор нарізати дрібними кубиками.

Step 5

Складати мільфей так: буряк-паста з авокадо-помідор-буряк і т.д.

Step 6

Приготувати заправку: огірок нарізати якомога дрібніше і додати його до олії, змішаної з 1 ч.л. гірчиці. Полити заправкою мільфей.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 3
Оцінити цей рецепт

3 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

  • kabachky_gostri_1

    Ікра кабачкова гостра

  • 100_7557

    Запечений камамбер з яблуками та журавлиною

  • 100_7497

    Рулет з оселедцем

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар