“Мімоза” по-новому: салат-рулет | Сooking - Готувати легко!

“Мімоза” по-новому: салат-рулет

2013-03-21
100_8973
  • Servings : 10
  • Час для підготовки : 45m
  • Час готування : 15m
  • Загальний час : 60m

Мабуть, немає такої господині, яка не вміє готувати “Мімозу” – знаний, смачний і для багатьох улюблений салат. CooKING пропонує здивувати гостей і приготувати “Мімозу” по-новому.

Ingredients

  • картопля – 2 шт.
  • морква невелика – 3 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • яйця – 3 шт.
  • сардини – 1 банка
  • майонез

album_pic (2)

album_pic (3)

Method

Step 1

Картоплю та моркву відварити, натерти на великій терці.

Step 2

Яйця зварити, білок натерти на великій терці, жовтки – на дрібній.

Step 3

Сардини розім’яти.

Step 4

Цибулю нарізати дрібно, злегка скропити її олією, посолити і поперчити.

Step 5

Щоб скрутити салат рулетом, знадобиться так званий бамбуковий килимок, який використовують для приготування ролів. Його простіші і дешевші аналоги можна легко знайти у магазинах з різними дрібницями. Вистелити килимок харчовою плівкою і змастити олією, щоб рулет не прилип до неї.

Step 6

На килимок викладати шарами: картоплю-моркву-білок-цибулю-сардини. Кожен наступний шар вужчий за попередній. Шари промазати майонезом.

Step 7

Допомагаючи собі килимком, сформувати рулет.

Step 8

Зверху рулет змастити майонезом і посипати тертим жовтком.

album_pic (1)

album_pic

album_pic (4)

Середній бал

(5 / 5)

5 5 3
Оцінити цей рецепт

3 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • nugat_1

    Нугати

  • Безимени-1

    Салат “Ніжний”

  • 100_7557

    Запечений камамбер з яблуками та журавлиною

  • 100_7497

    Рулет з оселедцем

  • 100_7456

    Стейки тунця у соєво-медовому маринаді

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар