Морквяний рулет із сирною начинкою | Сooking - Готувати легко!

Морквяний рулет із сирною начинкою

2013-03-28
album_pic.php
  • Yield : 1 рулет
  • Servings : 10
  • Час для підготовки : 30m
  • Час готування : 15m
  • Загальний час : 4:0 h

Незвичний, яскравий і смачний рулет. Легкий у приготуванні, не надто солодкий і оригінальний на смак. А ще, звісно, корисний.

Ingredients

  • Тісто:
  • 4 великі морквини
  • 3 ст. ложки борошна
  • 3 ст. ложки крохмалю
  • 3 яйця
  • щіпка солі
  • 30 гр. вершкового масла
  • 0.5 склянки цукру
  • Начинка:
  • 200 гр. сиру
  • 0,5 склянки вершків (10%)
  • 7 ч.л. цукру
  • цедра половинки лимона
  • 1 ч.л. желатину

Method

Step 1

Дрібно натерту моркву тушити на маслі протягом 15 хвилин.

Step 2

Збити жовтки з цукром, додати борошно і крохмаль. Додати у тісто моркву, потім обережно підмішати збиті з дрібкою солі (до піків) білки.

Step 3

Намазати тісто на папір для випічки товщиною 1 см, випікати при 180 градусах близько 15 хвилин. Коли спечеться, накрити рушником, скрутити рулетом і остудити 10-15 хв.

Step 4

У вершки додати желатин, коли розбухне - розчинити його на водяній бані. Додати цукор, лимонну цедру і з'єднати з сиром.

Step 5

На охолоджений корж рівномірно викласти начинку і скрутити рулетом. Покласти у холодильник на кілька годин (або на ніч).

Середній бал

(3.7 / 5)

3.7 5 6
Оцінити цей рецепт

6 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • Queijadas

    Смаколик з Португалії “Queijadas”

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • rulet

    Медовий рулет

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар