М’ясне рагу по-баварськи | Сooking - Готувати легко!

М’ясне рагу по-баварськи

2013-07-15
rahu
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

Пікантне м’ясне рагу з насиченим густим смаком. М’ясо виходить ніжним і ароматним.

Пиво рекомендуємо брати якісне і перевірене, без вираженої гіркоти.

Ingredients

  • 800 гр. яловичини або телятини
  • 300 гр. цибулі
  • 50-70 гр. вершкового масла
  • 50 гр. легкої гірчиці
  • 50-80 мл. оцту (3-5%)
  • 50 гр. цукру
  • півлітри бульйону (яловичого, можна й курячого)
  • 300-330 мл темного пива, не гіркого на смак
  • 3-4 скибки білого хліба або батона
  • сіль, приправи - за смаком

Method

Step 1

М'ясо промити, обсушити і нарізати невеликими кубиками. Цибулю нарізати дрібно.

Step 2

У великій каструлі або глибокій сковороді розігріти масло. Викласти м'ясо і обсмажити рівномірно до зарум'янення. Додати цибулю і обсмажувати на середньому вогні, поки м'ясо не стане золотисто-коричневим.

Step 3

Додати цукор, перемішувати, поки цукор злегка не закарамелізується. Влити оцет. Дати йому випаруватися повністю і влити темне пиво. Збільшити вогонь. Коли м'ясо закипить, додати сіль, спеції, влити бульйон і дати покипіти кілька хвилин. Зменшити вогонь, щоб страва тільки злегка кипіла.

Step 4

Шматочки білого хліба з обох сторін змастити гірчицею, покласти на м'ясо зверху і щільно закрити кришкою. Готувати страву на малому вогні ще протягом години.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 2
Оцінити цей рецепт

2 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • 100_7456

    Стейки тунця у соєво-медовому маринаді

  • ryba_v_tisti4

    Рибне філе у листковому тісті

  • totilla

    Іспанський картопляний омлет – тортилья

  • 100_7213

    Свинячі ребра, запечені у духовці

  • kashtany

    “Каштани”

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар