Нагетси | Сooking - Готувати легко!

Нагетси

2013-03-21
album_pic (77)
  • Час для підготовки : 20m
  • Час готування : 20m
  • Загальний час : 40m

Нагетси, приготовані вдома, звісно, набагато смачніші і корисніші, ніж у “Макдональдсі”. І що не менш важливо, – для їх приготування треба мало жиру – ці нагетси запікають у духовці, а не у фритюрі.

Ingredients

  • філе куряче – 3 шт.
  • сухарі панірувальні – 150 гр.
  • італійські трави - дрібка
  • сир твердий – 50 гр.
  • масло вершкове – 120 гр.
  • сіль, перець, приправи – за смаком

Method

Step 1

Філе порізати шматочками приблизно 3х3 см.

Step 2

Сухарі, італійські трави, приправи, сіль і натертий на дрібній терці сир змішати разом.

Step 3

Масло розтопити.

Step 4

Занурити шматочки філе спочатку в масло, потім – запанірувати у сухарно-сирній суміші.

Step 5

Духовку розігріти до 200 градусів.

Step 6

Викласти підготовані шматочки на змащене олією деко на невеликій відстані одне від одного.

Step 7

Запікати до зарум’янення – приблизно 20 хв.

Середній бал

(5 / 5)

5 5 1
Оцінити цей рецепт

1 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • 100_7456

    Стейки тунця у соєво-медовому маринаді

  • 100_7442

    Салат “Вальдорф”

  • ryba_v_tisti4

    Рибне філе у листковому тісті

  • totilla

    Іспанський картопляний омлет – тортилья

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар