Нугати | Сooking - Готувати легко!

Нугати

2014-02-03
nugat_1
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 0m
  • Загальний час : 0m

І знову класичний рецепт від Дарії Цвек. Нугати – перемащені медово-горіховою масою вафлі – мали бути на кожному святковому столі. Сподіваюся, вони засмакують і вам!

Ingredients

  • 7 білків
  • 400 гр. цукру
  • 1 ст. ложка меду
  • 250 гр. посічених горіхів
  • 2-4 вафлі
  • ванілін

Method

Step 1

З цукру і склянки гарячої води зварити гус­тий сироп - так, щоб крапля, спадаючи з лож­ки, тягнула за собою «нитку». Тоді додати ложку меду і варити знову «до нитки», дода­ти піну з круто збитих білків, вимішати з сиропом.

Step 2

Посуд з масою поставити в інший посуд з киплячою водою. Варити, постійно помішуючи, доки маса не відстане від країв посуду. Тоді вимішати з посіченими горіхами і ваніліном, викласти на вафлю, поверх на­крити другою вафлею (можна перемастити кілька вафель), притиснути якимось тягарем.

Step 3

На наступний день порізати намоченим у воді ножем.

Середній бал

(4.3 / 5)

4.3 5 6
Оцінити цей рецепт

6 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • brayni

    Брауні (класичний рецепт)

  • 101_8030

    Пляцок “Сонце на перині”

  • pyrih_z_persykamy

    Пиріг з персиками

  • kabachky

    Кабачки на зиму

  • pomidory_marynovani_1

    Помідори мариновані

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар