Оселедець принца Євгенія | Сooking - Готувати легко!

Оселедець принца Євгенія

2013-03-01
album_pic
  • Час для підготовки : 0m
  • Час готування : 15m
  • Загальний час : 30m

«Оселедець принца Євгенія» — страва істинно королівська.

Традиційно неабияку популярність має оселедець “під шубою”. І хто б міг подумати, що один з варіантів класичного рецепту має королівське походження! Салат від сина шведського короля Оскара ІІ принца Евгенія, герцога Нерке, має вишуканий благородний смак. До того ж є чудовою альтернативою «важкій» традиційній «Шубі».

Ingredients

  • філе оселедця - 1 шт.
  • яблука (кисло-солодкі) - 2 шт.
  • мигдаль - 1-2 ст. л.
  • йогурт - 1-2 ст. л.
  • вершки - 1-2 ст. л.
  • майонез - 1-2 ст. л.
  • перець червоний мелений

Method

Step 1

Філе оселедця дрібно нарізати, викласти одним або двома шарами на тарілку.

Step 2

Яблуко натерти на великій терці, мигдаль перемолоти, але не надто дрібно. Змішати яблуко з мигдалем і викласти на оселедець.

Step 3

З йогурту, вершків і майонезу зробити соус і додати до нього трішки соусу чілі (заміна — трохи кетчупу або меленого червоного перцю). Полити соусом салат.

Step 4

Дати салату постояти 15-30 хв. І можна смакувати.

Середній бал

(4.3 / 5)

4.3 5 3
Оцінити цей рецепт

3 людей оцінили цей рецепт

Related Recipes:
  • nugat_1

    Нугати

  • Безимени-1

    Салат “Ніжний”

  • 100_7557

    Запечений камамбер з яблуками та журавлиною

  • 100_7497

    Рулет з оселедцем

  • 100_7456

    Стейки тунця у соєво-медовому маринаді

Коментарі до рецепту

Надіслати коментар